O NAMA

__________________

San Gradnja d.o.o. obiteljsko je građevinsko poduzeće osnovano 2012. godine sa sjedištem u Medulinu, specijalizirano u djelatnostima niskogradnje i visokogradnje pri gradnji stambenih objekata i njihovom prometu. Zapošljava više od 25 kvalificiranih i strukovno osposobljenih djelatnika, te posjeduje svu potrebnu mehanizaciju i opremu za izvođenje građevinskih radova na stambenim objektima.

Misija: Stvaranje i dostizanje najviših standarda gradnje kroz stalno unapređenje poslovanja i to poštivanjem tradicije, poslovne etike te stalnim usavršavanjem naših djelatnika kako bi našim klijentima omogućili što kvalitetniju uslugu.

Vizija: Postati vodeće građevinsko poduzeće u visokogradnji na području južne Istre, stalnim usavršavanjem i rastom.

AA Bonitet Izvrsnosti: Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, naše je poduzeće zadovoljilo sve stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te steklo pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti AA.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Tijekom dugogodišnjeg poslovanja SAN GRADNJA je stekla iznimno iskustvo u gradnji objekata stambene namjene, te se profilirala kao tvrtka koju odlikuju profesionalnost, poštivanje ugovornih obveza, te prilagodljivost pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata što u konačnici rezultira velikim povjerenjem u realizaciji projekata.

PROFESIONALAN TIM

Naš kadrovski profil posjeduje tehničko i organizacijsko znanje, što je u proteklom periodu rezultiralo izgradnjom nekoliko tisuća m² privatnih objekata kao i više od 100 stambenih jedinica za tržište.

Temeljna djelatnost poduzeća je investiranje u gradnju stambenih objekata na području južne Istre. Osim investiranja u vlastite projekte vršimo usluge izvođenja svih vrsta građevinskih i građevinsko obrtničkih radova pri gradnji stambenih objekata do njihove potpune gostovosti odnosno primopredaje.

Naglasak stavljamo na stvaranje i dostizanje najviših standarda gradnje kroz stalno unapređenje poslovanja, tehnologije građenja, organizacije građenja, mehanizacije i to poštivanjem tradicije, poslovne etike te stalnim usavršavanjem djelatnika.

Svojim dugogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru garantiramo sigurnost i pouzdanost u realizaciji projekta što u konačnici vodi do zadovoljnih klijenata.

Od samog početka sa svim klijentima uspostavljamo profesionalnu, pouzdanu i transparentnu suradnju koja će rezultirati kvalitetnim informiranjem, pravnom sigurnošću, stručnim izvođenjem građevinskih i građevinsko obrtničkih radova.

Kvaliteta

Temelj našeg poslovanja i neizaostavno pravilo je kvaliteta usluge, pristupa, materijala i finalnog proizvoda.

Profesionalnost

Profesionalni pristup svakom pojedinačnom projektu i pouzdanost u radu temelj su uspješne suradnje.

Brzina

Izrazitu pažnju posvećujemo poštivanju vremenskih termina i samoj brzini izvedbe pritom zadržavajući kvalitetu usluga.