NEKRETNINE

Građevinsko poduzeće San Gradnja d.o.o. u suradnji s poduzećem San Nekretnine d.o.o. vrši usluge građenja i prodaje stambenih objekata na području južne Istre. Svojim dugogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru garantira sigurnost i pouzdanost u realizaciji projekta što u konačnici vodi do zadovoljnih klijenata.

Naglasak je stavljen na stvaranje i dostizanje najviših standarda gradnje kroz stalno unapređenje poslovanja, dizajna i funkcionalnosti projekata i to poštivanjem tradicije, poslovne etike te stalnim usavršavanjem djelatnika kako bi klijentima omogućili što kvalitetniju uslugu.

Od samog početka sa svim klijentima uspostavlja se profesionalna, prijatna i sigurna suradnja koja će rezultirati kvalitetnim informiranjem o projektima, pravnom sigurnošću i i kvalitetnu prezentaciju raspoloživih nekretnina.

Na vama je da ukažete povjerenje te da se uvjerite u sve prednosti građevinskog poduzeća San Gradnja d.o.o.

GRAĐEVINSKI RADOVI

Temeljna djelatnost građevinskog poduzeća San Gradnja d.o.o. je izvođenje svih vrsta građevinskih i građevinsko obrtničkih radova u djelatnostima niskogradnje i visokogradnje pri gradnji stambenih objekata do njihove potpune funkcionalnosti.

U svojem sastavu ima preko 25 kvalificiranih i strukovno osposobljenih djelatnika. Fleksibilan, jedinstven i efikasan tim nudi vam jamstvo kvalitete koje dokazuju naše brojne reference.

Naglasak je stavljen na stvaranje i dostizanje najviših standarda gradnje kroz stalno unapređenje poslovanja, tehnologije građenja, organizacije građenja, mehanizacije i to poštivanjem tradicije, poslovne etike te stalnim usavršavanjem djelatnika kako bi klijentima omogućili što kvalitetniju uslugu.

Od samog početka sa svim klijentima uspostavlja se profesionalna, prijatna i sigurna suradnja koja će rezultirati kvalitetnim informiranjem i stručnim izvođenjem građevinskih i građevinsko obrtničkih radova. Poduzeće će se potruditi da ispuni sve vaše želje i zahtjeve, te da iznova bude vaš izbor.

ZAINTERESIRANI STE ZA RAD S NAMA?

Pristupačni smo i prijateljski nastrojeni stoga slobodno nam se obratite. Veselimo se razgovoru sa vama!